Scuter electric

Scuterul electric - destinat celor cu probleme de deplasare, datorita unui  handicap temporar sau  permanent pentru a le facilita transportul pe distante lungi, in interiorul sau exteriorul locuintelor. Libertatea de miscare da mai multa independenta persoanei cu dizabilitati, o apropie de activitati culturale, sociale, educatie, crescand confor...

Scuterul electric - destinat celor cu probleme de deplasare, datorita unui  handicap temporar sau  permanent pentru a le facilita transportul pe distante lungi, in interiorul sau exteriorul locuintelor. Libertatea de miscare da mai multa independenta persoanei cu dizabilitati, o apropie de activitati culturale, sociale, educatie, crescand confortul si calitatea vietii acestuia.

Scuterele electrice sunt de dimensiuni mici, medii si mari. In general scuterul electric mic  este recomandat sa fie utilizat in interiorul locuintelor, institutiilor, magazinelor, mall-uri. Aceste scutere sunt manevrabile in locuri inguste, au raza de viraj mica, greutate redusa, intra in lifturi, pot fi transportate usor in portbagajul unui autoturism, au autonomie de 12-14 km si viteze de max. 6 km/ora.
Scuterul electric mediu si mare - modele de dimensiuni si greutate proprie de 80-90 kg, autonomie de 30-35 km, viteze de pana la 15-16 km/ora, pot transporta sarcini de 200 kg. Aceste scutere au sistem de iluminare si semnalizare, oglinzi retrovizoare pentru circulatia pe drumurile publice, cosuri si locasuri pentru transportul diverselor obiecte necesare utilizatorului.
Scuterul electric pliabil  - are un sasiu si piesele component,  scaunul, ghidonul, etc astfel incat se poate plia din cateva miscari, se poate duce pe roti adiacente ca un bagaj tip trolley pana la portbagajul autoturismului, ideal pentru calatorii, inclusiv poate fi dat la cala avionului.
Oricare din scuterele electrice oferite de Echipamente Ortopedice se pot demonta in parti componente fara sa fie necesare cunostinte de mecanica, astfel pot fi transportate sau depozitate cu usurinta. Pentru usurinta si independenta deplasarii utilizati: scuter electric
 

 

Mai multe

Scuter electric 

Conține 5 produse.
Se afişează 1-5 din 5 articole
Se afişează 1-5 din 5 articole