Dispozitive ortopedice ajutatoare

Echipamentele auxiliare sunt produse ortopedice create pentru a facilita ingrijirea la domiciliu si pentru a creste calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati sau cu handicap temporar sau permanent. Comercializam o gama extinsa de dispozitive ortopedice ajutatoare care faciliteaza desfasurarea activitatilor cotidiene ale pacientului, conferind...

Echipamentele auxiliare sunt produse ortopedice create pentru a facilita ingrijirea la domiciliu si pentru a creste calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati sau cu handicap temporar sau permanent. Comercializam o gama extinsa de dispozitive ortopedice ajutatoare care faciliteaza desfasurarea activitatilor cotidiene ale pacientului, conferindu-i un anumit grad de independenta si usurand procesul de ingrijire.

Dispozitivele ortopedice ajutatoare trebuie sa indeplineasca patru criterii importante: eficacitatea, accesibilitatea, operativitatea si fiabilitatea.

Gama de produse contine dispozitive de apucat la distanta, dispozitiv de ridicare din pat, incaltator pentru ciorapi, suport de sprijin pentru perna cu pozitii de reglaj, incaltaminte pentru protectia ghipsului si perne rotative.

Mai multe

Dispozitive ortopedice ajutatoare 

Conține 17 produse.
Se afişează 1-17 din 17 articole
Se afişează 1-17 din 17 articole