Baston cu 3 sau 4 picioare

 Baston ortopedic cu 3 picioare, Baston ortopedic cu 4 picioare - dispozitiv  destinat sprijinului  persoanelor cu instabilitate severa in mers, persoanelor in varsta, in cazurile de recuperare post traumatica, pentru descarcarea partiala a unui membru inferior. Bastonul ortopedic poate fi utilizat temporar sau permanent functie de recomandarile...

 Baston ortopedic cu 3 picioare, Baston ortopedic cu 4 picioare - dispozitiv  destinat sprijinului  persoanelor cu instabilitate severa in mers, persoanelor in varsta, in cazurile de recuperare post traumatica, pentru descarcarea partiala a unui membru inferior. Bastonul ortopedic poate fi utilizat temporar sau permanent functie de recomandarile medicului specialist. Bastoanele ortopedice cu 3 sau 4 picioare stau la verticala pe pardoseala, datorita acestei caracteristici reprezinta un punct de sprijin independent ce ofera un plus de siguranta persoanelor confuze, celor care au suferit accidente vasculare cerebrale si au probleme cu coordonarea miscarilor, forta necesara in brat este  mai mica decat la utilizarea unui baston ortopedic simplu. 

 Bastoanele ortopedice cu 3 sau 4 picioare sunt confectionate din aluminiu anodizat, protejat contra coroziunii, greutate redusa, manerul este din polipropilena sau din poliuretan spongios. Baza de sprijin a bastonului ortopedic este conceputa astfel incat partea mai plata sa vina catre piciorul pacientului pentru ca acesta sa nu se impiedice in timpul mersului.

Bastonul ortopedic cu 3 sau 4 picioare este reglabil in inaltime in 9 trepte ca sa se adapteze la statura utilizatorului, se poate folosi cu mana stanga sau dreapta, in interiorul sau exteriorul incintelor. Bastonul cu patru picioare cu baza de sprijin redusa, are avantajul unei greutati mai mici, la urcatul scarilor , pus pe fiecare treapta poate fi folosit ca treapta intermediara. Bastonul cu patru picioare cu baza mare are avantajul unei stabilitati crescute. Utilizati cu incredere bastoanele ortopedice.

Mai multe

Baston cu 3 sau 4 picioare 

Conține 5 produse.
Se afişează 1-5 din 5 articole
Se afişează 1-5 din 5 articole