Accesorii baie persoane dizabilitati

Accesoriile pentru baie usureaza procesul de igiena si necesitatile fiziologice, imbunatatind calitatea vietii persoanelor cu handicap locomotor. Manerele de sustinere ajuta utilizatorul sa se ridice si sa isi mentina echilibrul si prezinta avantajul de a putea fi instalate oriunde. In general, sunt utilizate in baie pentru a facilita ridicarea ...

Accesoriile pentru baie usureaza procesul de igiena si necesitatile fiziologice, imbunatatind calitatea vietii persoanelor cu handicap locomotor. Manerele de sustinere ajuta utilizatorul sa se ridice si sa isi mentina echilibrul si prezinta avantajul de a putea fi instalate oriunde. In general, sunt utilizate in baie pentru a facilita ridicarea de pe vasul de toaleta. Manerele pentru cada sunt utile pentru intrarea si iesirea din cada, asigurand echilibrul utilizatorului, in timp ce bideul pentru WC faciliteaza procesul de igiena.

Echipamente Ortopedice comercializeaza modele variate de manere, de la cele clasice, la modele rabatabile si inclusiv cadre de sprijin pentru asezarea pe WC. Produsele sunt confectionate din materiale de calitate, avand o rezistenta sporita la uzura si apa.

Mai multe

Accesorii baie persoane dizabilitati 

Conține 21 produse.
Se afişează 1-21 din 21 articole
Se afişează 1-21 din 21 articole