Te confrunti cu probleme de imobilitate redusa sau ai suferit un accident care ti-a afectat activitatea locomotorie temporar sau permanent? In acest caz, dispozitivele ortopedice reprezinta o solutie eficienta pentru afectiuni locomotorii, joaca un rol important in refacerea rapida a partii corpului cu probleme de mobilitate si te ajuta sa ai o viata mai simpla, functionala cat mai aproape de cea normala.

Printre cele mai utile dispozitive ortopedice care sunt folosite de catre persoanele cu mobilitate redusa se numara articolele ortopedice pentru baie si igiena pacientului la domiciliu precum:

  • scaunele WC de camera cu sau fara roti pentru a putea fi aduse oriunde in casa;
  • scaunele de dus/baie;
  • scaunele si banchetele pentru baie care ajuta la realizarea igienei persoanelor cu dizabilitati locomotorii, conferindu-le confort, siguranta, independenta si intimidate;
  • covoarele antiderapante de confera siguranta in timpul procesului de igiena datorita aderentei cu cada sau cabina de dus. Aceste produse au efect de masaj al talpii datorita unor mici semisfere pozitionate pe partea superioara;
  • Inaltatoarele pentru vasele de WC simple si cu sprijin pentru brate;
  • Alte accesorii pentru baie care usureaza procesul de igiena si necesitatile fiziologice, imbunatatind calitatea vietii persoanelor cu handicap locomotor.

Toate aceste dispozitive ajutatoare puteti sa le achizitionati din shop-ul nostru online Echipamente Ortopedice la cele mai bune preturi si calitate superioara.

In articolul de fata, ne vom indrepta atentia catre un produs din categoria scaunelor wc, un articol foarte util in viata unei persoane mai in varsta cu probleme locomotorii sau a unei persoane cu dizabilitati locomotorii permanente sau temporare.

Pentru identificarea produsului in cauza, aveti codul de produs RX290, il puteti gasi pe site dupa numele “Scaun cu WC si spatar”. Vom prezenta mai jos, principalele caracteristici si avantaje in urma utilizarii scaunului cu WC si spatar.

Care sunt principalele caracteristi ale produsului Scaun cu Wc si Spatar, Cod Produs RX290?

  1. Scaunul sau comada wc cu spatar este un produs realizat din otel, vopsit in pulberi epoxy;
  2. Prezinta un model simplu, usor de folosit si foarte comod in utilizare;
  3. Cadrul Wc de camera este pliabil, astfel veti economisi spatiu pentru depozitare;
  4. Spatarul este capitonat, ceea ce-i ofera confort in timpul utilizarii;
  5. Colacul WC este din PVC rezistent, se demonteaza pentru spalare in jet de apa;
  6. Vasul de colectarea este din PVC, cu capac, plasat sub colac pe doua barete metalice. Recomandam ca in vasul de colectare sa puneti un sac menajer cu marginile rasfrante, un strat absorbant din hartie igienica. Dupa utilizare se inlocuieste cu un sac menajer nou;
  7. Latimea este de 36 cm;
  8. Distanta de la sezut la pardoseala este 45 cm;
  9. Inaltime totala - 86 cm;
  10. Adancime totala - 45 cm;
  11. Adancime sezut - 44 cm;
  12. Inaltime spatar - 41 cm;
  13. Greutate produs WC portabil - 6 kg;
  14. Greutate maxima utilizator - 100 kg;

Care sunt avantajele utilizarii unui scaun Wc cu spatar?

  1. Scaunul de toaleta cu spatar, are ca prim avantaj, faptul ca ajuta de a avea o viata mai functionala pentru persoana care il utilizeaza, fara a fi nevoita sa se deplaseze la baie, unde se poate aluneca foarte repede;
  2. Satisfacerea nevoilor normale de igiena de zi cu zi, oriunde persoana cu dizabilitati locomotorii se afla in casa.

Magazinul online Echipamente Ortopedice, prin comercializarea acestor produse ortopedice ajutatoare si prin promotiile lunare, isi doreste sa ofere sprijin oricarei persoane cu dizabilitati locomotorii, asadar in aceasta perioada puteti achizitiona acest produs (cod RX290) la un SUPER PRET de numai 129 lei.

De asemenea, puteti gasi si alte scaune WC perfecte pentru orice nevoie, reglabile in inaltime si in functie de necesitatile utilizatorului, confectionate din aluminiu, cu roti pentru deplasarea usoara a produsului oriunde in casa, dotate cu capete din cauciuc anti-alunecare, pentru a va conferi garantia unei utilizari sigure si eficiente.