fotoliu rulant
search
  • fotoliu rulant
  • Scaun cu rotile  suporti detasabili
  • Scaun cu rotile  suporti detasabili
  • scaun cu rotile

Scaun cu rotile suporti detasabili

RX909

598,00 lei
cu TVA

Scaun cu rotile structura din otel, rezistent, usor de utilizat. Fotoliu rulant cu mai multe tipuri de tapiterie lavabila.

Culoare: Negru
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Scaun cu rotile schelet din otel -  cadrul este din otel cu un sistem de pliere tip 'double cross', suporta o greutate a utilizatorului de 110 kg, vopsit impotriva coroziunii cu pulberi epoxi. Scaunul cu rotile are toate rotile echipate cu cauciucuri pline, astfel se elimina necesitatea intretinerii (ajustarea presiunii in pneuri). Rotile spate au spite groase, rezistente la socuri, diametrul rotilor spate este de 59 cm (24 inch), diametrul rotilor fata este de 20 cm (8 inch). Rotile spate au aplicate doua cercuri pe partea exterioara cu care persoana cu dizabilitati locomotorii se poate deplasa independent, prin forta bratelor. Greutatea proprie a acestui fotoliu rulant (17 kg) este mai mica cu 2 kg fata de alte fotolii rulante echivalente.
Suportii pentru sprijin brate se detaseaza, se ridica si sunt trecuti in partea din spate a scaunului cu rotile, lateralele raman libere usurand transferul utilizatorului pe scaunu sau de pe scaun. Suportii pentru sprijinul picioarelor se pot detasa pentru transport facil in lift, autoturism, etc. Spatarul si sezutul sunt din textura de naylon, lavabila, in caz de murdarie majora sezutul se poate demonta si spala separat.

Caracteristici tehnice scaun rulant:
Greutate scaun rulant: 17 kg
Latime sezut: 46 cm
Latime totala fotoliu: 60 cm
Latime fotoliu pliat: 30 cm
Inaltime utilizator: 1,4 - 1,95 m
Greutate maxima utilizator: 110 kg
Suporti pentru sprijinul picioarelor: detasabili
Suporti pentru sprijinul bratelor: detasabili

Cote de gabarit [cm]:

fotoliu rulant scaun cu rotile

Un produs rezistent cu facilitati multiple: fotoliu rulant

RX909
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.