inaltator vas wc
search
  • inaltator vas wc
  • inaltator vas wc
  • inaltator vas wc
  • inaltator vas wc
  • inaltator vas wc
  • inaltator vas wc

Inaltator vas WC

500410

148,00 lei
cu TVA

Inaltator vas WC, se aplica peste vasul WC, util pacientilor cu interventii la sold sau genunchi

Cantitate
In stoc

Inaltator vas WC - folosit de pacientii cu traumatisme sau interventii chirurgicale la incheietura soldului sau care au proteza de sold. Cand se sta pe un vas de WC de inaltime normala, unghiul facut de linia trunchiului cu cea a pulpei este de aproximativ 90 grade. Daca folosim un inaltator WC acest unghi se mareste, reducand tensiunea indusa in incheietura coapsei. Persoanele in varsta, cele cu distrofii musculare beneficiaza de utilitatea unui inaltator vas WC, se vor aseza si ridica mai usor de pe acesta. Daca pacientul se deplaseaza cu ajutorul unui cadru de mers este recomandabil sa il foloseasca ca punct de sprijin suplimentar la asezarea / ridicarea de pe inaltator.
Inaltatorul WC are forma anatomica, are 4 clape de fixare pe vasul de toaleta, se poate monta pe orice vas de forma si dimensiune uzuala, clapele de fixare realizeaza o prindere sigura.  Dupa fixarea pe vasul de toaleta, daca se doreste elibrarea acestuia, inaltatorul se ridica de pe vas. In acest mod se poate si curata cu solutie de sapun si jet de apa curenta. Pentru remontare inaltatorul se asaza peste vas, clapele sunt deja reglate de la operatia initiala de prindere.
Greutatea suportata de pana la 185 kg il recomanda si persoanelor supraponderale. Inaltatorul vas toaleta este realizat din polipropilena de inalta densitate, finisaj Polyglass.
 
Inalta vasul de toaleta cu: - 11 cm
Greutate proprie - 1,5 kg
Greutate maxima utilizator - 185 kg
Produs Herdegen Franta - inaltator vas WC
500410

Fisa tehnica

Inaltime [cm]
11
Greutate produs [kg]
1,5
Greutate maxima utilizator [kg]
185
Compozitie/material
PVC dur
Garantie
de conformitate 24 luni, tehnica 24 luni
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.