Carje cu sprijin pe antebrat, produs de ultima generatie

Carja cu sprijin pe antebrat, realizata din aluminiu folosit in industria spatiala, calitate si functionalitate deosebita.

Vezi detalii

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

295,00 lei cu TVA

270,64 lei fara TVA

Caracteristici

Inaltime [cm]108.5
Greutate produs [kg]0.37
Greutate maxima utilizator [kg]140
Compozitie/materialaluminiu
Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Carja cu sprijin pe antebrat, calitate si functionalitate deosebita. Carja este realizata din aluminiu folosit in industria spatiala, are o greutate redusa si o rezistenta deosebita. Aceast model de carje pe antebrat este proiectat ergonomic, reduce efortul, mareste gradul de confort al deplasarii.

Tija carjei realizata din aluminu special, forma curbata ajuta utilizatorul sa aiba o tinuta corecta in timpul deplasarii, minimizarea efortului. Tija este tratata electrochimic, culori si finisaj deosebit.

Manseta de sprijin a antebratului, reglabila in inaltime, proiectata sa se adapteze formei antebratului, realizata din PVC turnat sub presiune, rezistenta marita , finisaj deosebit

Suportul de sprijin al palmei, reglabil in inaltime, realizat din PVC turnat sub presiune, acoperit cu un strat de silicon, asigura o priza excelenta, placut la atingere, protejeaza palma de aparitia bataturilor. Acest suport este proiectat pentru a elimina tendinita, afectiune ce apare la utilizarea carjei timp indelungat.

Amortizorul de la partea inferioara a carjei, rezistent la uzura, asigura aderenta la suprafata de deplasare, reduce zgomotul la contactul cu suprafata de deplasare.

Reglajul carjei cu sprijin pe antebrat:

reglajul sprijin palma - utilizatorul in pozitie verticala, mainile pe langa corp, carja in pozitie vericala, in laterala utilizatorului,pe langa picior, sprijinul de palma se regleaza sa fie in dreptul incheieturii dintre palma si antebrat.

reglaj manseta sprijin - dupa ce s-a reglat inaltimea suportului sprijin palma se regleaza inaltimea mansetei de sustinere a antebratului imediat sub cotul utilizatorului.

utilizatorii cu inaltimea cuprinsa in intervalul 176-185 cm trebuie sa utilizeze carje marimea L

utilizatorii cu inaltimea cuprinsa in intervalul 166-175 cm trebuie sa utilizeze carje marimea M

greutatea maxima a utilizatorului 140 kg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Carje cu sprijin pe antebrat, produs de ultima generatie

Carje cu sprijin pe antebrat, produs de ultima generatie

Carja cu sprijin pe antebrat, realizata din aluminiu folosit in industria spatiala, calitate si functionalitate deosebita.