Numai online

Scaun cu rotile activ

Xenon2 SA

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

14 380,00 lei cu TVA

13 192,66 lei fara TVA

Descriere

scaun cu rotile activXenon² SAFolding scaun cu rotile activ
Cel mai ușor scaun cu rotile pliabil din aluminiu de pe piață, acum cu sprijin picioarele rotativ.

De la doar 10,3 kg și cu un nou sistem de pliere  combinat cu cadrul complet reproiectat, scaunul cu rotile Quickie Xenon² SA este ușor de pliat, ridicat și transportat. A fost conceput în mod inteligent pentru a crea genul de stil minimalist pe care te-ai aștepta în mod normal de la un scaun cu rotile rigid. Cu un cadru frontal întărit,  asigura transferuri ușoare in si de pe scaunul cu rotile. Xenon² SA are, de asemenea, cele mai compacte dimensiuni pliate pentru o portabilitate ușoară cu mașina.
Cel mai ușor scaun cu rotile pliabil din aluminiu

La doar 10,3 kg, cu un sistem de pliere inovatoar și dimensiuni de pliere compacte, scaunul cu rotile Xenon² SA este ușor de pliat, ridicat și transportat,  A fost conceput în mod inteligent pentru a crea genul de stil minimalist pe care te-ai aștepta în mod normal de la un scaun cu rotile rigid. Cu un design sportiv, elegant și o tehnologie inovatoare, Xenon² SA oferă un scaun cu rotile pliabil ușor, care este partenerul ideal de călătorie pentru persoana activă.
scaun cu rotile activ
scaun cu rotile activ

Performanță de pliere fără egal
Nucleul Xenon² este o cruce unică care se potrivește atât de bine sub sezut, încât abia se observă - dând  impresia de cadru rigid  minimalist, obisnuit asociat cu un scaun cu rotile rigid. Toate caracteristicile constructive fac ca acest scaun sa aiba calitatile unui scaun cu rotile rigid dar cu marele avantaj de a fi pliabilStil în mișcare
Personalizați-vă Xenon²  cu un palet versatil de 32 de culori pentru cadru. Există, de asemenea, cinci stiluri anodizate distincte din care să alegi pentru furca și roata. Puteți chiar să vă accentuați schema de culori mai departe prin potrivirea sau contrastarea culorii de tapițerie a spătarul EXO.
fotoliu rulant activ
fotoliu rulant activSeria Xenon² - Disponibil în 3 modele
Fie că sunteți în căutarea celor mai bune scaune cu rotile în ceea ce privește dinamica de conducere sau cele mai compacte dimensiuni de pliere, există un Xenon² doar pentru dvs. Va fi designul eficient al modelului Xenon² FF? Sau portabilitatea practică a Xenon² SA? În mod alternativ, ce zici de rigiditatea consolidată a Xenon² Hybrid?

Specificatii tehnice scaun cu rotile:

latime sezut: 32-50 cm

adancime sezut: 34-50 cm

inaltime fata sezut fata de sol: 43-56 cm

inaltime spate sezut fata de sol: 37-50 cm

inaltime spatar: 25-47,5 cm

inclinare spatar: 750 - 1030

unghi de cadere roata: 00/20/40

culori disponibile: 32

greutate mexima utilizator: 120 kg

greutate scaun cu rotile: 10,3 kg

fotoliu rulant activ

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Scaun cu rotile activ

Scaun cu rotile activ