Maner de sprijin fara montaj

Maner de sustinere cu ventuze, prindere pe faianta fara montaj, prin vacuum 

Vezi detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

115,00 lei cu TVA

105,50 lei fara TVA

Caracteristici

Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Maner ( suport) sustinere cu vacuum-  are rolul de a ajuta utilizatorul cu dizabilitati locomotorii la asezarea / ridicarea de pe vasul de toaleta sau la intrarea / iesirea din cada de baie. Manerul  de sustinere are 1 - 3 ventuze, care se fixeaza pe gresie sau faianta cu suprafata lisa. Suprafata trebuie sa fie curata, fara impuritati, asperitati. Prin actionarea clapetei de pe fiecare ventuza se creeaza vacuum in interiorul acesteia asigurandu-se astfel fixarea manerului. Avantajul acestui tip de maner de sustinere este acela de a-l putea fixa, muta in diferite locuri. Manerul de sustinere asigura in principiu echilibrul persoanei cu dizabilitati si pentru o tractiune moderata fara a depasi valoarea de 40 - 50 kg. Manerul de sustinere cu ventuze nu este conceput sa sustina greutatea intregului corp al utilizatorului.
Manerul de sustinere  are lungimea cuprinsa intre 11 - 49 cm, este echipat cu 1, 2, sau 3 ventuze pentru vacuum.  Manerul de sprijin cu 3 ventuze este realizat din 2 segmente care se pot pozitiona intre ele sub un unghi in gama 0 - 90 grade pentru a permite mai multe moduri de sprijinire
 
ATENTIE! Verificati de fiecare data inainte de utilizare prezenta indicatorului de vacuum, daca acesta nu este de culoare albastra, desprindeti manerul de faianta si fixati-l inca o data.
Produs Herdegen Franta - maner sustinere cu ventuze

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Maner de sprijin fara montaj

Maner de sprijin fara montaj

Maner de sustinere cu ventuze, prindere pe faianta fara montaj, prin vacuum 

Manual utilizare