Saltea antiescare Dyna-Form Mercury

MAT/MER

Salteaua antiescare tip  Dyna-Form Mercury, model avansat, recomandata pentru cei cu risc mare de aparitie a ulcerelor de presiune, eficienta in prevenirea escarelor si/sau tratamentul escarelor.

saltea escare

Vezi detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

1 797,00 lei cu TVA

1 510,08 lei fara TVA

Caracteristici

Lungime [cm]198
Inaltime [cm]15
Latime [cm]88
Greutate produs [kg]11
Greutate maxima utilizator [kg]254
Densitate spuma [kg/mc]38-40
Compozitie/materialspuma CMHR
Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Salteaua antiescare tip  Dyna-Form Mercury -  special conceputa pentru utilizatorii care prezinta un risc mare sau foarte mare de aparitia si dezvoltarea escarelor (ulcerele de presiune). Corpul saltelei are caneluri cu profil diferit pentru diverse parti ale corpului, realizat din spuma tip CMHR de prima calitate, rezistenta la ardere, rezista la uzura. Salteaua preia forma corpului pacientului si re-distribuie presiunea exercitata de greutatea corpului, uniform, pe o suprafata mare, asigura un confort deosebit pacientului. Bordura mai rigida a saltelei ofera sigurantă la transferul pacientului pe si de pe pat. Husa ar suprafata superioara tip stretch, permeabila la vapori, are baza confectionata din poliuretan. Husa este impregnata cu solutii anti-bacteriene ce ajuta in prevenirea infectiilor, salteaua se poate folosi in unitati medicale sau in ingrijirearea la domiciliu.

1.a, 1b, decuparile fetei superioare sub forma de “lacrima” cu dimensiuni mai mari in zona dorsala si sacrala si cu dimensiuni reduse in zona gambelor si calcaielor, in acest mod salteaua preia mai bine greutatea corpului distribuind uniform presiunea exercitata de acesta.2. spuma tip CMHR, de calitate superioara, compacta pe fata inferioara si pe lateralele saltelei (culoarea albastra)3. fata superioara a husei, material tip stretch, permeabil la vapori pentru aerisirea pielii, impregnata cu substante antibacteriene pentru prevenirea infectiilor, reduce forta de frecare cu corpul pacientului4. partile componente ale husei sunt sudate etans, se previne infiltrarea lichidelor, husa se poate spala la o temperatura de maxim 95 grade Celsius5.baza realizata din poliuretan, are rol anti-alunecare pentru siguranta pacientului in timpul utilizarii6. parti care se pot inlocui in caz de uzura sau deteriorare Caracteristici tehnice saltea antiescare Dyna Form Mercury:

- recomandata persoanelor cu risc ridicat de aparitia escarelor

- greutatea maxima a utilizatorului 254 kg

- dimensiuni lungime 198 cm x latime 88 cm x inaltime 15 cm

- spuma tip CHMR, partea albastra de la baza saltelei are o densitate de 38-40 kg/mc si o duritate de 200 Newtoni, partea superioara a saltele, de culoare portocalie, are o densitate de 38-40 kg/mc si o duritate de 120 Newtoni

- clasa de uzura - suporta o uzura severa generata de utilizare intensiva

- intarziere la propagarea arderii in conformitate cu normativul BS717/2008

- greutatea proprie saltea antiescare 11 kg

- in mediul spitalicesc poate fi dezinfectata cu o solutie de hypoclorit cu o concentratie de 0,1%

 Produs Anglia - eficienta in actiunea de prevenire escare si tratament escare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare Dyna-Form Mercury

Saltea antiescare Dyna-Form Mercury

Salteaua antiescare tip  Dyna-Form Mercury, model avansat, recomandata pentru cei cu risc mare de aparitie a ulcerelor de presiune, eficienta in prevenirea escarelor si/sau tratamentul escarelor.

saltea escare

Manual utilizare