Rampa pentru scaun cu rotile

Rampa mobila pentru scaun cu rotile - rezistenta, durabila, usor de utilizat

Vezi detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

1 224,00 lei cu TVA

1 028,57 lei fara TVA

Caracteristici

Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Rampa pentru fotoliu rulant, solida, rezistenta la utilizare, realizata din aluminiu. Cele doua parti ale rampei se pliaza una peste alta, se reduce volumul ocupat. Calea  de rulare este acoperita cu un material aderent de culoare neagra.  Rampele pentru scaun cu rotile cu lungimea totala de 1830 mm, 2438 mm, 3048 mm  se pliaza de la jumatatea lungimii, rampe  tip ’split’. Suprafata antialunecare asigura o aderenta buna si la umezeala.

Sarcina maxima care este suportata de rampa pentru persoane cu dizabilitati este de 275 kg, suficienta pentru greutatea unui scaun cu rotile manual sau electric,  scuter electric impreuna cu un pasager cu greutatea de 140-150 kg. Latimea rampei deschise este de 730 mm, pe ambele laterale exista o bordura de garda care impiedica mijlocul de transport al pacientului cu dizabilitati sa depaseasca laterala.

Inclinarea rampei (gradientul) este de 1:6, la un centimetru din inaltimea obstacolului de depasit sunt necesari 6 cm de lungime a rampei. Acesta este modul de a calcula inaltimea maxima a obstacolului care poate fi depasit de o rampa cu lungime data. In tabelul de mai jos pentru fiecare tip de rampa pentru persoane cu dizabilitati este indicata inaltimea maxima a obstacolului. Preferabil este utilizarea unui gradient de 1:8 pana la 1:12, astfel se reduce efortul de urcare pe rampa dar scade si inaltimea maxima a obstacolului.

Expunerea prelungita in mediul exterior la temperaturi extreme poate duce in timp la deteriorarea suprafetei aderente. Este recomandat ca rampa sa fie pliata si dusa in interior dupa utilizare.

Variantele constructive rampa pentru persoane cu dizabilitati:

rampa pentru persoane cu handicap

Rampa pentru persoane cu handicap

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Rampa pentru scaun cu rotile

Rampa pentru scaun cu rotile

Rampa mobila pentru scaun cu rotile - rezistenta, durabila, usor de utilizat

Manual utilizare