Rampa pliabila

Rampa pliabila - destinata montarii pe un autovehicul tip utilitara, pentru a permite accessul in siguranta a unei persoane imobilizata in scaunul cu rotile.

Vezi detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

9 490,00 lei cu TVA

7 974,79 lei fara TVA

Caracteristici

Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Rampa pliabila - se poate monta intr-un mijloc de transport tip dubiță cu acces pe la partea din spate sau lateral, permite accesul in siguranta a unei persoane imobilizate intr-un scaun cu rotile manual, sau actionat electric. Rampa pliabila se fixează de podeaua auto-utilitarei, pe partea din spate sau lateral, se fixeaza prin intermediul unor carlige, ceea ce permite înlăturarea rapidă. Rampa pliabila se poate monta și pe un suport pivotant, in acest mod, in pozitia pliat, se poate fixa de peretele lateral al autovehiculului, partea de acces ramane libera (accesoriu optional, contra cost). Pistonul cu gaz și mânerele laterale ajuta la extinderea sau plierea rapida a rampei, aceasta are un sistem de blocare în poziția pliat. Toate modelele suportă o incarcare de maxim 400 kg. Rampa pliabila este executata din aluminiu anodizat, suprafata de acces este antiderapanta și are decupari pentru scurgerea apei de ploaie, zapadă topită, etc. Rampele au certificare TUV

Caracteristicile principale ale rampei mobile:

rampa pliabila

Fmin - inaltimea minima a obstacolului de depasit, unghiul facut de rampa cu solul este de 11 grade

Fmax - inaltimea maxima a obstacolului de depasit, unghiul facut de rampa cu solul este de 18 grade

rampa pliabila

Transport persoane cu dizabilitati - rampa pliabila

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Rampa pliabila

Rampa pliabila

Rampa pliabila - destinata montarii pe un autovehicul tip utilitara, pentru a permite accessul in siguranta a unei persoane imobilizata in scaunul cu rotile.