Scutece adulti

Scutece adulti cu un grad foarte ridicat de absortie, reduce necesarul de scutece pana la de 4 ori

Vezi detalii

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

60,00 lei cu TVA

50,42 lei fara TVA

Descriere

Scutece adulti -  Abena Abri-Form oferă un sistem eficient de etanșare  pentru picioare cu un total patru benzi pentru fixare. Caracteristica cheie a scutecelor Abri-Form este absorbția lor incredibilă. Doar un singur scutec oferă până la patru ori absorbția unui produs tipic de marca de magazinele pentru comercializarea acestor produse.  

Scutece adulti Abri-Form asigura protectie  24 ore, se reduce substantial cantitatea de scutece consumate, mentine uscata pielea utilizatoruluide 

Forma anatomică, precum și marginea elastică și moale, marginea elastică a taliei asigură un grad ridicat de confort și securitate. Folosirea fibrelor de celuloză super absorbante, o tehnică unică de separare a fibrelor și un miez suplimentar în centru asigură o absorbție maximă, o rezistență și o dispersie a lichidului absorbit.

Scutece adulti Abri-Form au un strat superior de absorbție și canale în relief, au rolul de a contribui la acest proces, sporind în același timp uscarea și confortul utilizatorului. Noul suport flexibil oferă un confort excelent și o potrivire perfectă pentru corp.

Bretelele de etanșare se fixeaza rapid, rezistente, se extind direct spre margine, impreuna cu  banda elastica încorporată în spate asigură protecția excelenta a scurgerilor în toate situațiile. Un indicator de umiditate externă facilitează, de asemenea, activitatea personalului de îngrijire.

scutece adulti

putere mare de absorbtie - scutece adulti

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Scutece adulti

Scutece adulti

Scutece adulti cu un grad foarte ridicat de absortie, reduce necesarul de scutece pana la de 4 ori