tensiometru digital Mărește

Tensiometru pentru incheietura

BD555

Tensiometru pentru incheietura mainii, simplu de utilizat, memoreaza rezultatele, masuratori precise

Vezi detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

99,00 lei cu TVA

83,19 lei fara TVA

Caracteristici

Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Tensiometru pentru incheietura mainii - model BD555, este un dispozitiv digital, automat, este simplu de utilizat, memoreaza pana la 40 de masuratori pentru a fi transmise medicului sau pentru a avea o evidenta personala a evolutiei tensiunii arteriale. Tensiometrul pentru incheietura mainii este alimentat cu 2 baterii alacaline model AA, incluse in cutia aparatului. Masurarea tensiunii arteriale la cabinetului sau la o farmacie implica un usor stres ceea ce conduce la o valoare mai ridicata. Masuratoarea optima este dimineata dupa trezire, este de evitat masurarea dupa efort fizic. Tensiunea arteriala fluctueaza in raport cu munca fizica, alergat, stres, emotii puternice. Pentru a avea o indicatie corecta trebuie sa evitati efectuarea masuratorii dupa astfel de momente.
Pozitia corecta in timpul masuratorii:
pozitia mainii trebuie aleasa astfel incat cureaua tensiometrului de la incheietura mainii sa fie la acelasi nivel cu inima . Este de preferat sa stati pe scaun in dreptul unei mese. Sprijiniți-va cotul pe masa astfel incat bratara tensiometrului aflata la incheietura mainii sa fie la acelasi nivel cu inima. Bratul trebuie sa fie relaxat, cu palma fie deschisa si indreptata in sus.
Pentru mai multe informatii privind tensiometru pentru incheietura mainii va rugam sa cititi instructiunile aflate in cutia aparatului
Produs Dr.Hu
 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tensiometru pentru incheietura

Tensiometru pentru incheietura

Tensiometru pentru incheietura mainii, simplu de utilizat, memoreaza rezultatele, masuratori precise