Tensiometru digital automat

BD550

Aparat de masurat tensiunea arteriala, digital, cu memorie, simplu de utilizat, precis.

Vezi detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

119,00 lei cu TVA

100,00 lei fara TVA

Caracteristici

Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni

Descriere

Tensiometru digital automat - modelul BD 550 tip manseta plasata pe bratul utilizatorului. Se utilizeaza in ingrijirea la domiciliu, este un mod rapid de a verifica valoarea tensiunii arteriale. Persoanele cu probleme de sanatate, care trebuie sa isi urmareasca periodic valoare tensiunii arteriale trebuie sa o faca dupa trezirea de dimineata  sau inainte de orice activitate fizica. Aceasta este tensiunea normala a organismului
Întrebați părerea medicului despre folosirea tensiometrului digital automat, comunicati valorile obținute după fiecare măsurare pentru o evaluare mai precisă. Manșeta tensiometrului va fi aplicată pe brațul stâng, astfel ca furtunul să fie pe exterior și orientat spre încheietura mâinii. Așezați-vă pe un scaun, puneți brațul pe masă, manșeta să fie în aceeași înălțime cu inima. Evitați zguduirea aparatului în timpul măsurării. Evitați așezarea manșetei pe mâneca camasii sau bluzei. Nu uitați că măsurarea regulată a tensiunii este influențat de mai multe factori ( fumatul, consum de alcool, medicamente, muncă manuală). Măsurarea tensiunii cu Tensiometru digital automat BD 550 este echivalent cu măsurare făcută de orice specialist cu experienta.
Folosiți patru baterii tip AAA pentru alimentarea tensiometrului digital automat BD 550 Înainte de măsurare introduceți tubul în aparat și în manșetă.  Aplicați manșeta pe brațul, trebuie să fie așezată cu 1,5 cm deasupra cotului. Infășurați manșeta în jurul brațului strans și închideți ariciul.
Așezați-vă pe un scaun, puneți brațul pe masă, manșeta trebuie sa fie la aceeași înălțime cu inima.
Relaxați-vă brațul, palma se arată sus. Asigurați-vă că furtunul nu este îndoit.
Pentru amanunte suplimentare studiati fisa tehnica a produsului.
 
Produs Dr.Hu

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tensiometru digital automat

Tensiometru digital automat

Aparat de masurat tensiunea arteriala, digital, cu memorie, simplu de utilizat, precis.