Rampa transport persoane cu handicap

RAMPA MOBILA

Rampa pentru persoane cu handicap  Pentru ca persoanele cu dizabilitati sa aiba o viata activa, sa aiba acces la educatie, activitati sociale  este necesar sa se poata deplasa independent sau cu ajutor minim. Unul din modurile prin care o persoana in caruciorul cu rotile tractat manual sau electric se depaseasca obstacolele tip sc...

RAMPA MOBILA

Rampa pentru persoane cu handicap  Pentru ca persoanele cu dizabilitati sa aiba o viata activa, sa aiba acces la educatie, activitati sociale  este necesar sa se poata deplasa independent sau cu ajutor minim. Unul din modurile prin care o persoana in caruciorul cu rotile tractat manual sau electric se depaseasca obstacolele tip scari, borduri, praguri este utilizarea rampelor.  Rampele sunt permanente, semipermanente si portabile. Echipamente Ortopedice va ofera o serie de rampe portabile (mobile), sunt din aluminiu, sitem telescopic, gliseaza un segment in interiorul celuilalt, dimensiunea pliata este de aproximativ 1 m, greutatea maxima 9 kg/rampa, maner pentru transport.

Rampa mobila  confectionata in conformitate cu directivele europene. Suprafata rampei pe care ruleaza caruciorul cu rotile sau scuterul electric este antiderapanta, are gauri pentru scurgerea apei, margini laterale pentru ghidare. Rampa mobila este protejata prin tehnologii electrochimice impotriva coroziunii. Este foarte important ca lungimea rampei sa fie aleasa functie de inaltimea obstacolului ce trebuie depasit, daca lungimea rampei este prea mica unghiul rampei devine abrupt si nu poate sa fie folosita in siguranta, de exemplu rampa cu lungimea de 290 cm poate depasi un obstacol de maxim 60 cm. 

Pentru a depasi obstacolele in timpul deplasarii utilizati: rampa pentru persoane cu handicap

Mai multe

Rampa transport persoane cu handicap 

Conține 5 produse.
Se afişează 1-5 din 5 articole
Se afişează 1-5 din 5 articole