Elevator transport persoane cu handicap

Transportul pe scari sau in casa al persoanelor cu handicap

Elevator medical - destinat transferului pacientilor cu probleme severe de mobilitate, paraplegici, tetraplegici. Elevatorul medical cu ham sau elevator pacient este utilizat pentru transferul pacientului de pe pat pe fotoliu, pe scaun cu rotile, in cada de baie si evident operatia in...

Transportul pe scari sau in casa al persoanelor cu handicap

Elevator medical - destinat transferului pacientilor cu probleme severe de mobilitate, paraplegici, tetraplegici. Elevatorul medical cu ham sau elevator pacient este utilizat pentru transferul pacientului de pe pat pe fotoliu, pe scaun cu rotile, in cada de baie si evident operatia inversa fata de cea descrisa. 

Elevator medical cu ham actionat electric - operatia de ridicare coborare a pacientului se face prin intermediul unui actuator electric alimentat dintr-un acumulator. Acest elevator medical cu ham actionat hidraulic - operatia de ridicare coborare pacient se face prin actionarea unei pompe hidraulice de catre asistent. Hamurile sunt de mai multe tipuri ca sa corespunda cerintelor impuse de situatie, hamuri rezistente la apa, ham general, ham cu tetiera pentru sustinerea capului. 

Elevator electric pentru urcat coborat scari - este actionat de motoare electrice alimentate din acumulatori.

Elevator cu senile  - aceastea calca peste mai multe trepte odata, in acest mod putand sa urce sau sa coboare o scara.  Elevatorul electric pasitor  - acesta are un mod de abordare diferit, are un sistem de pasit pe fiecare treapta, in sensul urcarii sau coborarii, comenzile sunt date de un asistent. Pacientul poate sta direct pe scaunul elevator sau sta intr-un scaun cu rotile fixat pe elevator. In imobilele fara lift utilizati elevator pentru urcat coborat scari.

Mai multe

Elevator transport persoane cu handicap 

Conține 6 produse.
Se afişează 1-6 din 6 articole
Se afişează 1-6 din 6 articole